החומרים לתבנית גדולה
לתערובת הפירות:
750 גר׳ פרי חתוך (תפוחי עץ */נקטרינות /אפרסקים/ פירות יער).
1/2 – 1 כפית שטוחה קינמון
2 כפות סוכר חום
נכניס לקערה ונערבב יחד את הפרי הקינמון והסוכר.
(לתפוחים בלבד, נטפטף כמה טיפות של לימון, שלא יתחמצן וישחיר).
לפירורי הקרמבל:
1 ו 1/2 כוס קמח ( לבן/ כוסמין/ מלא)
75 גר׳ חמאה קרה
1 אבקת אפיה
3 כפות סוכר
קורט מלח
בקערה נוספת נלוש יחד את כל החומרים לבצק.
נחתוך ממנו פיסות קטנות או שנגורר במגרדת.
אופן ההכנה
נשטח את הפירות, הסוכר והקינמון, באופן אחיד.
נפזר מעל את פירורי הקרמבל.
נאפה בחום בינוני בטמפ׳ של 175 מעלות עד שמשחים קלות ומתקשה השכבה של הקרמבל.
להגיש חמים עם או בלי גלידת וניל ולהתפנק.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
מגי
30.10.2024
היי המרשם לבצק. נשמט פה לצערי
סיון בולגריו
31.10.2024
היי מגי,
קרמבל בנוי משכבה פירות ומעל שכבת פירורים.
הפירורים הם הבצק במתכון.
ההנחיות מפורטות במלואן במתכון.
בברכה,
מתג