החומרים הדרושים:
דלורית (1/2 לאדם)
250 גר׳ בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
1-2 שיני שום קצוצות
פטרוזיליה, סלרי, נענע (כל אחד לפי טעמו)
1 כף קטשופ
1 כפית רוטב צילי חריף – מתוק
קורט מלח, קורט פלפל שחור גרוס
גפרורי שקדים קלויים – מעט במחבת
מעט צימוקים או חמוציות (אם אוהבים).
אופן ההכנה:
לבשל את הדלורית עד שתתרכך..
לחתוך, כך שיתקבלו שתי סירות.
להוציא את הגרעינים ואת התוכן, עד לקבלת חור – תעלה.
לטגן בצל במעט שמן זית להוסיף בשר טחון
ולהמשיך לערבב, עד לשינוי צבע. (לא יותר, כדי שיישאר רך ועשיר בנוזלים).
לתבל במלח, פלפל שחור, קצת שום, (להוסיף, אם אוהבים: צימוקים, פרוסות שקדים או גפרורים).
להוסיף את הקטשופ ורוטב הצ׳ילי
להוסיף פטרוזיליה/ כוסברה/ נענע
לערבב…
למלא את הדלורית היטב (לפנק… לפנק!)
לאפות עם נייר אלומיניום 1/2 שעה על 180 מעלות מצב טורבו ועוד 1/2 שעה על 150מעלות.
בתאבון.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן ולאחר מכן הקישו על לחצן “מעקב” בצד שמאל למעלה.
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה