מצרכים:
500 גרם חזה עוף נקי חתוך לקוביות
1 כף שמן זית
1 בצל לבן חתוך גס
1 קופסת פטריות
1 קופסת אפונה+ גזר
1 קופסת לבבות דקל חתוכות לפרוסות
שעועית ירוקה
1 כף רוטב סויה (מופחת מלח-קיקומן)
1 כף צ׳ילי חריף-מתוק
1 כפית שטוחה כורכום
קורט פלפל שחור גרוס
3-5 שיני שום קצוצות או פרוסות דק
ערמונים/ שברי בוטנים קלויים
אופן ההכנה:
-למחבת יציקה יוצקים את שמן הזית.
-מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.
-מוסיפים את קוביות חזה העוף ומשאירים מספר דקות עד להזהבה ואז הופכים לצד השני.
-מוסיפים את הצ׳ילי והסויה ומערבבים.
-מוסיפים שיני שום פרוסות/ קצוצות.
-מוסיפים שעועית ירוקה.
-מוסיפים את הפטריות הפרוסות.
-מוסיפים ערמונים חצויים , אם אוהבים.
-מוסיפים פרוסות לבבות דקל, פרוסות.
-מוסיפים אפונה/ גזר, אפונה+ גזר.
-מתבלים בכורכום, פלפל שיור גרוס דק.
-לפני ההגשה מפזרים מעל שברי בוטנים קלויים.
איזה כיף! ארוחה טעימה, צבעונית ומהירה,
כשאין ברירה- יש עוד קופסא!
(ניתן להוסיף אטריות אורז/ שעועית/ נודלס אך לא חובה. המנה גם כך מספיק עשירה).
ב ת א ב ו ן
לאתר הבלוגים של מילכה דיין לחצו כאן
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פר
04.01.2024
ניראה טעים
מדוע אין אפשרות הדפסה?
סיון בולגריו
07.01.2024
שלום רב,
תוכלי ללחוץ על “שיתוף” בתחתית המסך ולשלוח את המתכון לכתובת הדוא”ל שלך.
אין אפשרות להדפסה ישירות מהאתר.
בברכת יום טוב,
מתג