מצרכים
2 מנגו
2 גביע יוגורט (לא משנה אחוז שומן או עם מתיקות או בלי) כל אחד לפי טעמו
1 בננה
1 כפית דבש
אופן ההכנה
נחתוך את המנגו לקוביות ונקפיא לכמה שעות.
נקפיא גם גביע יוגורט לשעה, לפחות.
נחתוך גם בננה לפרוסות ומקפיא.
נכניס לבלנדר, נוסיף כפית דבש להמתקה…
ונשפוך את התערובת לתבניות ארטיק…או מאפינס סיליקון
(ונשתול מקלות).
וכל מה שנותר לעשות: להקפיא, להוציא ולהנות
יאמיייי
כדי לשלוף את הארטיק שלם, יש להוציא אותו מהפריזר ולהמתין כמה שניות, או להזליף מים על המיכל החיצוני ואז הוא נשלף בקלות ובשלמות).
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה