מצרכים:
(מתאים ל- 4 יח’ בייגל)
350 גרם (כוס וחצי) קמח שקדים
220 גרם גבינת שמנת (25%-30% שומן) בטעם רגיל/ שום שמיר. לפי הטעם האישי שלכם
1 כפית קסאנטן גאם שטוחה או אבקת אפיה.
חצי כפית מלח.
אופן ההכנה:
מערבבים הכל לבצק אחיד.
מחלקים ל 4 חתיכות שוות, מסדרים לצורת נחש וסוגרים את הקצוות ליצירת הבייגל העגול.
מורחים מלמעלה ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות על טורבו לחצי שעה אפיה.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
שרההסמו
13.06.2024
שלום
האם אפשר להחליף את הגבינה כדי שיהיה פרווה?