המצרכים:
3 ביצים
3 חלמונים
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1 שמנת מתוקה (250 מ”ל)
3/4 כוס (200 מ”ל) חלב
6 פרוסות עבות של לחם שהתייבש חתוכות לקוביות גדולות
3 בננות בשלות פרוסות
100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
ממליצה להוסיף למי שאוהב: (משדרג בטירוף)
1 כף תערובת צ’אי (או קינמון טחון, מעט אגוז מוסקט, מעט ציפורן ומעט הל)
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה ביצים, חלמונים, סוכר, צ’אי, שמנת וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את קוביות הלחם בתבנית, יוצקים עליהן את התערובת ומשהים כחצי שעה.
מחממים תנור ל־160 מעלות. מוסיפים בננות ואגוזים לתערובת הלחם והנוזלים ואופים 30־40 דקות עד להזהבה. מגישים חם.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה