בננה ברד פודינג חורפי

30-01-2024 | ניצן פוגל

לא תאמינו כמה זה קל ממש “פיס אוף קייק”! מה עושים עם שאריות של לחם או חלה ובננה בשלה? קינוח מושחת של ברד פודינג בננה שירפד את הבטן ויחמם אותנו בימים הקפואים של החורף.

המצרכים:

3 ביצים
3 חלמונים
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1 שמנת מתוקה (250 מ”ל)
3/4 כוס (200 מ”ל) חלב
6 פרוסות עבות של לחם שהתייבש חתוכות לקוביות גדולות
3 בננות בשלות פרוסות
100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס

ממליצה להוסיף למי שאוהב: (משדרג בטירוף)

1 כף תערובת צ’אי (או קינמון טחון, מעט אגוז מוסקט, מעט ציפורן ומעט הל)

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה ביצים, חלמונים, סוכר, צ’אי, שמנת וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.

מניחים את קוביות הלחם בתבנית, יוצקים עליהן את התערובת ומשהים כחצי שעה.

מחממים תנור ל־160 מעלות. מוסיפים בננות ואגוזים לתערובת הלחם והנוזלים ואופים 30־40 דקות עד להזהבה. מגישים חם.

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

דג מבושל ב-5 דקות עבודה

אין ארוחת שישי בלי דג, בדרך כלל דג מבושל מוכר…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

פילה אמנון ושומר בתנור

מנת דג טעימה ובריאה בניחוח חורפי בזכות פירות ההדר והשומר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת גבינה קרה ותותים

עונת התותים בשיאה והשילוב עם גבינה הוא מדהים. קבלו מתכון…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק חורפי מפנק

המרק הזה הוא אחד מטעמי הילדות שלי, אמא שלי הייתה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף גיאורגי בשום וכוסברה

מסעדת: ״קנגורו״, היא מסעדה גיאורגית בסמטת נחלת שבעה בירושלים, צופנת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סלט חם עם חלומי ופטריות מוקפצות

מתכון מושלם וחגיגי לכל אוהבי הסלט שסובלים מקור! לרגע תתבלבלו…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לחם עשיר בחלבון מקוטג’

הלחם הזה לא רק טעים, אלא גם עשיר בחלבון, מה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ספינג’ ולביבה לחנוכה מבצק אחד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת דינה בראשי, יש דבר יותר…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סלט עוף עם ברוקולי

סלט עוף, אחד הפתרונות הכי נכונים, צבעוניים ומזינים. נתחי העוף…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת ביסקוויטים עם תותים וקצפת

יש יותר טעים ונוסטלגי מתותים עם קצפת בחורף? בתור ילדה,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

זלאביה ממצרים

חברי מתג מבשלים: המתכון מאת סימה יפרח. מתכון של אמא…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

לטקעס תפו״א ובצל של סבתא

ריח השמן באוויר מעיד, שחג החנוכה קרב ובא ואיתו הררי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות