החומרים הדרושים ל -10 כיסונים מלאי גבינה:
בצק פילו חתוך לריבועים או מלבנים (2 דפים יחד)
(הבצק שקניתי, התאים לחיתוך 4 מלבנים)
תבנית סיליקון שקעים (מאפינס) מושפרצת קלות בשמן.
תערובת הגבינות:
250 גר׳ גבינה לבנה -1 קופסא (אני השתמשתי בסקי 5%)
1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
3 טיפות תמצית וניל
כפית חלב
1 קופסת גבינה לבנה (אני השתמשתי בסקי 5%)
ניתן להוסיף צימוקים או אוכמניות… אם אוהבים.
מעט חלמון מהול במיים להברשה.
אופן ההכנה:
-בקערה, נערבב את כל החומרים ( בלי החלמון) לפי הסדר…
-נניח 2 מלבנים יחד לתוך שקע התבנית ,עד לקרקעית ויצירת ״ קן״, כשהשוליים נותרים בחוץ.
-נמלא בחצי כף או כפית גדושה מהמלית את השקע.
-נסגור/ נכסה עם השוליים את הגבינה החשופה למעלה.
נמרח במעט חלמון.
-נכניס לתנור, במדף התחתון לטמפ׳ של 180 מעלות טורבו ,עד שכל הגבינות משחימות (כדאי להציץ אם גם התחתית)
נוציא ונקרר..
ו… רגעעעעע….״איך נשארו רק שניים״?
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה