מצרכים
8 יחידות פילה – (אמנון, מוסר, דניס) בערך 120 גרם לכל נתח
חצי כוס עגבנייה מגורדת
שתי כפות שמן זית
10 שיני שום כתושות
לרוטב:
צרור בצל ירוק חתוך דק
כפית כורכום
2 כפות חומץ
חצי כפית מלח
חצי כפית סוכר
שקית וחצי של כוסברה שטופה (ניתן לגוון בעלים ירוקים שונים כגון: סלרי, בזיליקום, פטרוזיליה, עירית, שמיר ואפילו נענע).
שני עיגולי שורש ג'ינג'ר טבעי
אופן ההכנה
לוקחים את כל רכיבי הרוטב, שמים במעבד מזון וטוחנים, במקביל לוקחים סיר סוטאז' גדול ומטגנים בשמן זית את העגבנייה המגורדת והשום. אחרי ששיני השום מעט משחימות, מוסיפים את הרוטב הירוק לסיר, מוסיפים חצי כוס מים רותחים ונותנים לרוטב בסיר לרתוח. לאחר הרתיחה מוסיפים את הדג, דואגים שהוא מכוסה ברוטב, מנמיחים לאש קטנה ומבשלים לשעה.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה