מצרכים
1.200 קילו סלמון טרי חתוך ל 6 פרוסות מלבניות
(כל פרוסה/ מנה שוקלת כ-200 גרם)
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
שום מקולף ומגורד
לרוטב:
חצי לימון סחוט
כף חרדל
כף פפריקה אדומה
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
חצי כוס שמן זית
אופן הכנה
לחמם תנור ל- 180 מעלות. לטגן ב 2 כפות שמן את הפלפלים החתוכים עם 5 שיני שום מגורדים עד לריכוך, לשפוך לתבנית להניח את פרוסות הסלמון על הפלפלים, לערבב במעבד מזון או בקערה את רכיבי הרוטב. מעל נתחי הסלמון יש לפזר את הרוטב, להמליח במידה הרצויה ולפזר מעל עשבי תיבול. יש לאפות 30 דקות ללא כיסוי. בתיאבון
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
גם לכם יש המלצה למתכון מנצח? כתבו לנו וגם המתכון שלכם יפורסם באתר מתג. לפרטים נוספים לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה