הוראות הכנה:
הכנת תפוחי האדמה:
נחמם שמן בסיר עמוק.
נקלוף את תפוחי האדמה ונחתוך לקוביות שוות.
נטגן את קוביות תפוחי האדמה בשמן עמוק עד להזהבה.
נוציא לנייר סופג.
הכנת רוטב להום פרייז (חלבי / פרווה):
במחבת רחבה נמיס חמאה/ מחמאה ובה נטגן בצל סגול עד להזהבה.
נוסיף למחבת רוטב צ'ילי ושמנת 15% שומן (חלבית או צמחית) ונערבב היטב.
נוסיף מלח ופפריקה מתוקה ושוב נערבב. אחרי שהרוטב יציב וסמיך נכבה את האש.
נסדר את תפוחי האדמה בתבנית פיירקס או אלומיניום משומנת קלות ונצפה ברוטב.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות כחצי שעה.
רעיון לארוחה שלמה: אפשר באותו רוטב לצפות גם כנפיים ולאפות בתנור.
בהצלחה ובתאבון.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה