מצרכים
3 כוסות קמח רגיל
25 גרם שימרית
טיפה מלח לערבב
להוסיף 2.5 כוסות מים
אפשר להוסיף לבלילה כף ערק (המלצה)
סירופ סוכר:
כוס סוכר
כוס מים
כף מיץ לימון טרי
וטיפות אחדות ממי ורדים
לבשל ולקרר
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל היבשים ולאחר מכן מוסיפים את המים והערק. במקביל מכינים את סירופ הסוכר כי הוא צריך להתקרר.
הבלילה קצת דלילה, מכסים את הקערה במגבת ומשאירים לתפיחה לפחות שעתיים. אחרי שהבצק תפח מטגנים בשמן עמוק. לוקחים כף מהתערובת ושמים בסיר הטיגון לאחר הטיגון שופכים סירופ סוכר.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה