מצרכים
קופסת שימורים גרגירי חומוס עם הנוזלים (גרגרי חומוס להכנת חומוס משובח של יכין)
½ לימון (סחוט)
½ כפית כמון
¼ כוס טחינה (גולמית)
¼ כוס מים (במידה והמרקם סמיך לכם מדי)
½ כפית שום כתוש (לא חובה)
אופן הכנה
בבלנדר או מעבד מזון לשפוך את תכולת קופסת השימורים של גרגירי החומוס יחד עם הנוזלים, להוסיף חצי לימון סחוט, חצי כפית כמון, רבע כוס טחינה גולמית, לטחון הכל ולטעום, להוסיף לימון או מים לפי הצורך. שימו לב, מי שאוהב חומוס חלק ללא גרגירים יש להפעיל את מעבד המזון עד שמתקבל המרקם הרצוי.
להגשה/ לקישוט מעל החומוס
שמן זית, גרגירי חומוס שלמים מבושלים, סלט פטריות חם, צנוברים קלויים, פול מבושל, פטרוזיליה קצוצה, קורט פפריקה מתוקה, קורט סומק, פיתות ועוד….
————
סמי
20.09.2024
בלי שום?
שושנה
24.09.2024
אני מוסיפה
2, 3 שיניים לבלנדר
יוסי טהר
28.09.2024
תודה.
לא ציינתם לכמה צלחות חומוס זה יספיק.
ושוב ברכות.
סיון בולגריו
29.09.2024
הכמות מספיקה ל4 צלוחיות של סלטים. או 2 צלחות גדולות
ריקי יהודה
04.10.2024
2 צלחות
שירי בן דב
08.10.2024
צריך לשים חצי מכמות המים שבקופסת השימורים. יצא לי דליל מאד
סיון בולגריו
09.10.2024
היי שירי, האם זכרת לשים את הטחינה הגולמית? כי זה לא אמור לצאת דליל אם עושים לפי ההוראות