מרכיבים
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם אגוזי לוז
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם פיסטוקים קלופים טחונים
50 גרם צימוקים כההים או ירוקים (אפשר שניהם)
1 תפוח מקולף
1 אגס מקולף
מיץ רימון כמה שרוצים
¼ כפית הל טחון
¼ כפית פלפל שחור
קמצוץ אגוז מוסקט
קמצוץ ציפורן
1 כפית קינמון
½ כפית ג'ינג'ר מגורד טרי (אפשר ¼ כפית אבקת ג'ינג'ר במקום)
1 כוס יין מתוק או יין קידוש מתוק אחר
תמרים מעוכים (חבילה)
אופן ההכנה
במעבד מזון מכניסים את תפוח העץ, האגס, והתמרים. כולל התמרים עד לקבלת מרקם.
לאחר זאת, מוסיפים את האגוזים (הפיסטוקים, אגוזי לוז ואגוזי המלך) ומערבבים בעזרת מעבד המזון.
מוסיפים את מיץ הרימונים ולאחר מכן את היין.
שמים במקרר ובתיאבון!
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה