טירמיסו – עוגת גבינה וביסקוויטים

07-02-2024 | מילכה דיין

העוגה שגדלנו עליה בילדות: עם קרם או קצפת, ביסקוויט, ״לבן ״ או ״חום״, ציפוי שוקולד או רק ״תלתלים״…בסופו של דבר חותכים ומיישרים הפעם עם קפה, בסגנון ״ טירמיסו״ – במהדורה לילדים גדולים שעדיין מיישרים ונהנים.

 

החומרים הדרושים:

(לתבנית אינגליש קייק)

1 שרוול פתי בר 250 גר (כ- 25 ביסקוויטים) (מי שמכין בפסח יכול להשתמש בפתי בר ללא גלוטן או מקמח מצה שכשר לפסח)

500 גר גבינה(5%)

1 שמנת חמוצה

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב (חד פעמי)

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס קפה חזק

אופן ההכנה:

מכינים את הקפה

מכינים את תערובת הגבינה, סוכר, שמנת, חלב והאינסטנט פודינג – במזלג או מטרפה

(אין צורך במיקסר).

מוסיפים כף מהקפה מוכן לתערובת ומערבבים (יותר לצבע, פחות לטעם).

מניחים את הביסקוויטים (לי יצא בול שישה בכל שכבה) ומזליפים או מברישים קפה.

שמים 1/4 מתערובת הגבינה.

חוזרים על התהליך ארבע פעמים.

בשכבה העליונה מפזרים גרגרי קפה מגורען ( עם או בלי פירורי ביסקוויט או שוקולד מריר…)

מכניסים לשעה להקפאה ואח”כ למקרר להתייצבות ומיזוג טעמים.

בתאבון

לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה”  לחצו כאן

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים, פסח,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

עוגת כתר מבצק בריוש במילית שוקולד אגוזים וצימוקים

הכתירו את השולחן עם מלכת העוגות הנפלאה הזו – עוגת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה אוכמניות ותותי עץ

מסיימת בנחת את המקלחת, לאחר שחייה במים הקרירים בבריכת הקיבוץ…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת קרמבו עשירה

אם אתם מחפשים קינוח מפנק, עשיר וטעים שישבה כל אדם…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה, בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

פרעצל בווארי

אין כמו לפתוח את היום עם פרעצל בווארי- ממש חלום!

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מקלובה (טבולה) עוף- ירקות צבעוני וריחני

אין צורך להציג את סלט הטבולה עם הבורגול, או המג׳דרה…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

לחמעג’ון – הגרסה הביתית

מתכון ללחמעג’ון (לחמה בעג’ין בערבית, או ‘ספיחה’ בגרסה הסוריה), הוא…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קלצונה

אין צורך להציג את המטבח האיטלקי הכל-כך טעים וצבעוני. מגוון…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

שברי מצה קרמל ושוקולד

החג נגמר, אבל המצות לא, גם לכם נשארו חבילות של…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי גבינה עם תפוחים מקורמלים וקרם לימון כשר לפסח

הכירו את פאי הגבינה הכשר לפסח עם טוויסט מפתיע –…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מאפינס מקמח שקדים ללא גלוטן

בחרתם, או נאלצתם לבחור באורח חיים נטול גלוטן ותהיתם איך…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סלט ״וולדורף״ מרענן

הסירים כבר מזמן מונחים על הכיריים. ריח ממולאים מתפשט בחלל…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות