החומרים הדרושים:
(לתבנית אינגליש קייק)
1 שרוול פתי בר 250 גר (כ- 25 ביסקוויטים) (מי שמכין בפסח יכול להשתמש בפתי בר ללא גלוטן או מקמח מצה שכשר לפסח)
500 גר גבינה(5%)
1 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב (חד פעמי)
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קפה חזק
אופן ההכנה:
מכינים את הקפה
מכינים את תערובת הגבינה, סוכר, שמנת, חלב והאינסטנט פודינג – במזלג או מטרפה
(אין צורך במיקסר).
מוסיפים כף מהקפה מוכן לתערובת ומערבבים (יותר לצבע, פחות לטעם).
מניחים את הביסקוויטים (לי יצא בול שישה בכל שכבה) ומזליפים או מברישים קפה.
שמים 1/4 מתערובת הגבינה.
חוזרים על התהליך ארבע פעמים.
בשכבה העליונה מפזרים גרגרי קפה מגורען ( עם או בלי פירורי ביסקוויט או שוקולד מריר…)
מכניסים לשעה להקפאה ואח”כ למקרר להתייצבות ומיזוג טעמים.
בתאבון
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
מיטל חן מסורי
07.02.2024
שאלה: על איזה קפה מדובר?