המצרכים
(מתאים ל-2 כריכים)
50 גרם חמאה
3 כפות סוכר
1 גבעול עם עלי תימין
2 אגסים פרוסים
1 בגט טרי / לחם מחמצת
100 גרם גבינת קממבר
חופן עלי רוקט
אופן ההכנה:
במחבת מחממים יחד את החמאה, הסוכר ואת גבעול התימין. מנמיכים את האש ומוסיפים את פרוסות האגסים, מערבבים עד לקרמול. מחלקים את הבגט לשני חצאים, פורסים בעזרת סכין פתח לכריך, משמנים את הבגט במעט שמן זית וקולים קלות. חותכים פרוסות קממבר ומניחים בתוך הבגט, מעל שמים את האגס המקורמל, עלי רוקט ומחממים מעט את הכריך לפני האכילה (יש לחמם בתנור ולא במיקרו על מנת לשמור על הקריספיות של הבגט והמסת הגבינה).
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
רות כהן
29.07.2024
יש מצב לקבל מתכוני אפיה המיועדים לסוכרתיים או מופחתי סוכר?
סיון בולגריו
30.07.2024
שלום רות,
באתר מתג תחת בלוגים, ניתן למצוא קטגוריה שלמה הנקראת “דל פחמימות לסוכרתיים”.
ניתן למצוא שם מתכונים רבים לסוכרתיים.
לפרטים נוספים ניתן ליצור איתנו קשר טלפוני 074-7668838.
בברכה,
מתג
לאה פו
30.07.2024
תודה על המתכון הנראה מבטיח, למעט הסוכר.הגיע הזמן להיפטר ממנו במידת האפשר גם במתכונים.
סיון בולגריו
30.07.2024
שלום לאה,
באתר מתג תחת בלוגים, ניתן למצוא קטגוריה שלמה הנקראת “דל פחמימות לסוכרתיים”.
ניתן למצוא שם מתכונים רבים לסוכרתיים.
לפרטים נוספים ניתן ליצור איתנו קשר טלפוני 074-7668838.
בברכה,
מתג