כריך גבינת קממבר ואגסים מקורמלים

20-07-2024 | ניצן פוגל

כריך הישר מבית קפה בפריז, מהיר הכנה ומענג בזכות גבינת הקממבר, אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם, בעלת טעם עשיר, עמוק ופיקנטי עם מרקם נימוח במיוחד. ההשראה והחשק להכנת הכריך הגיעה בזכות צפייה בסדרה "אמילי בפריז". ביס מהכריך והתמלאתי געגוע ליעד שטרם ביקרתי בו. תנסו ועדכנו איך יצא לכם. בון אפטיט.

המצרכים

(מתאים ל-2 כריכים)
50 גרם חמאה
3 כפות סוכר
1 גבעול עם עלי תימין
2 אגסים פרוסים
1 בגט טרי / לחם מחמצת
100 גרם גבינת קממבר
חופן עלי רוקט

אופן ההכנה:

במחבת מחממים יחד את החמאה, הסוכר ואת גבעול התימין. מנמיכים את האש ומוסיפים את פרוסות האגסים, מערבבים עד לקרמול. מחלקים את הבגט לשני חצאים, פורסים בעזרת סכין פתח לכריך,  משמנים את הבגט במעט שמן זית וקולים קלות. חותכים פרוסות קממבר ומניחים בתוך הבגט, מעל שמים את האגס המקורמל, עלי רוקט ומחממים מעט את הכריך לפני האכילה (יש לחמם בתנור ולא במיקרו על מנת לשמור על הקריספיות של הבגט והמסת הגבינה).

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: כריכים, לחמים ומאפים, מתכונים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (4)

מאמרים מעניינים נוספים

פלאפל ביתי כמו במסעדות

אין דבר שמסמל את הישראליות כמו פלאפל – הכדור הקראנצ'י…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פשטידת קישואים

איזה כיף לאכול פשטידה שהיא גם טעימה בטירוף אבל גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קיגל תפו״א של סבתא חיה

ריח הבצל והטיגון בבית של סבתא, היא ניגשת לתנור ושולפת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

בייגל טוסט מבצק קוטג'

בריא זה הטעים החדש! אז מתחשק לכם מאפה פריך בריא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קומפוט (לפתן) צונן ללילות הקיץ החמים

זה לא קיץ בלי קומפוט במקרר, בדיוק כמו שסבתא הייתה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק עוף נטול עוף

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עירית רוזנבלום מרק מושלם לחורף…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

חומוס אמיתי לעצלנים ב-5 דקות עבודה

חומוס ביתי מ.. שימורים! כן כן, הבנתם נכון. אין כמו…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק קניידלך כשר לפסח

מרק קניידלך לפסח הוא חיבור מושלם בין טעמים חמימים ומנחמים…

הבלוג של עדי דוד חי

למאמר המלא

שברי מצה קרמל ושוקולד

החג נגמר, אבל המצות לא, גם לכם נשארו חבילות של…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

אורז פרסי ביתי (טאדיק)

המנה הזו עוברת אצלנו במשפחה מדור לדור מביתה של דודתי…

הבלוג של עדי דוד חי

למאמר המלא

סלט ״וולדורף״ מרענן

מכינה את הסלטים המסורתיים (מלפפונים, שורשים אדום) אבל חסר לי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות