מצרכים
6 קישואים גדולים מגורדים במגרדת
2 ביצים
1 שקית אבקה להכנת פלאפל
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית שום גבישי
אופן ההכנה
יש לסחוט את הקישואים מהנוזלים, לערבב עם שאר המצרכים וליצור לביבות. לחמם היטב את השמן במחבת ולטגן בשמן מעט עמוק. לטגן צד אחד עד השחמה ולהפוך ולטגן את הצד השני. למי שאוהב ניתן להוסיף בצל ירוק קצוץ לבלילה. ניתן להגיש עם שמנת חמוצה (לא חובה). ניתן לפזר פיטרוזיליה או כוסברה לקישוט מעל. בתאבון
טיפ חשוב: ניתן לשים במחבת נייר אפיה שיעלה גם על דפנות המחבת ורק אז להכניס את השמן ולטגן . בסוף הטיגון זורקים את הנייר עם השמן והמחבת נשאר כמעט נקי וקל לטיפול . הטיפ טוב גם לטיגון שניצלים.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה