לחמניות גבינה מתפצפצות

29-01-2025 | מילכה דיין

לפיקניק? לבראנץ׳? לשישי בצהריים? לארוחת ערב? מה יותר כיף מליצור תוך כמה דקות לחמניות, מתערובת גבינות שיש לכולנו במקרר, לצפות במיני שומשום ולאפות עד שמשחים והלחמניה קריספית ומתפצפצת. כן, הכל נגמר ברגע, נכון?אז לפעם הבאה תכינו כמות וחצי לפחות…

החומרים הדרושים: (ל-24 לחמניות)

1 קוטג׳ (250 גרם)

1 גבינת סקי 250 גרם (אפשר ומומלץ יוגורט פרו)

2 ביצים

2 כוסות קמח לבן/ כוסמין

1 אבקת אפיה

קורט מלח אטלנטי

כפית שמן זית

2 פרוסות גבנ״צ קצוצות

שומשום לפיזור, או לגלגול (אני ערבבתי שומשום לבן, מלא ושחור וקורט מלח ים אתלנטי גס).

אופן ההכנה

-לערבב את כל החומרים יחד.

-לשים לקירור חצי שעה עד שעה להתמצקות.

-להרטיב את הידיים ולגלגל כדורים.

-לגלגל בקערה עם השומשום

-לשמן תבנית מאפינס במברשת ולהניח את הכדורים.

-לאפות במדף התחתון על טורבו 180 מעלות, עד לצבע שחום ושהחלק העליון נעשה קשה.

-להוציא את התבנית ולתת לה להתקרר לטמפרטורת החדר ורק אז להוציא את הלחמניות מהתבנית.

לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה”  לחצו כאן

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (3)

מאמרים מעניינים נוספים

תבשיל חמוץ מתוק עם חבושים ושזיפים

מתכון זה אנו אוכלים בארוחות שישי. זהו מאכל מנחם ומתקתק…

הבלוג של עדי דוד חי

למאמר המלא

דגים בציפוי קראסט חלומי ללא טיגון

בכל שישי אני מכינה דגים בתנור, או חריימה, דג חריף…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

עוף ותפוחי אדמה בזעתר

מחפשים מנה שזמן ההכנה שלה היא 10 דקות ואז היא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט אבוקדו בסגנון גואקמולי

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת ברוריה קיים. בכל שבת, רגע…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

כבד עוף ובצל מטוגן על פירה תפוח אדמה ובטטה

זו אחת מהמנות האלה שפשוט מרגישות "כמו של פעם" –…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קרמשניט עם טעם של פעם

עוגת קרמשניט כמו בקונדיטוריה. הקינוח הכי שווה, מריבועי בצק עלים…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

פשטידת כרישה וחציל ללא גלוטן עשירה בחלבון

פשטידת חלבון וירקות דלת פחמימות ועשירה בחלבון שלא תרצו להפסיק…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קיש בצל וכרישה צרפתי אמיתי

קיש בצל טעים ברמות, קל הכנה מתאים לכל אירוח חלבי…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט עוף עם ברוקולי

סלט עוף, אחד הפתרונות הכי נכונים, צבעוניים ומזינים. נתחי העוף…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מטבלים חלביים מפנקים

מי לא אוהב מטבלי גבינה עם לחם טרי? כל מה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

רולדת עכביש מושחתת

רולדת עכביש שוקולד משוחתת היא קינוח מהמם וטעים שמתאים בול…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

סקורדליה – ממרח שקדים ושום יווני

המתכון הזה מגיע הישר מסבתא בלה, שעלתה מיוון והביאה איתה…

הבלוג של עדי דוד חי

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - לחמניות גבינה מתפצפצות - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.