החומרים הדרושים: (20-18 לביבות קטנות ,במחבת פנקייק).
2 ביצים
כפית שמן (קנולה/זית) 1/2 בצל קצוץ דק
2 תפו״א מגורדים דק
1 בצל בינוני חתוך דק
1 קישוא גדול מגורד במגרדת העדינה
1 קופסת גרגרי תירס שטופים-לא חובה!
( אני השתמשתי בלא ממותק)
עלים קצוצים: בצל ירוק/ פטרוזיליה
לא חובה.
קורט מלח, קורט פלפל שחור
קורט אבקת אפיה
4 כפות קמח/סובין/קוואקר טחון
1/2 גבינת סקי/פרו
(אפשר גם פרווה ללא גבינה, גם יוצא טעים ואפשר להוסיף קצת גבינה מלוחה מגורדת ,גבינה צהובה מגורדת…)

אופן ההכנה:
טורפים את הביצים ומוסיפים את מרכיבי התערובת.
מערבבים קלות (עם מזלג) עד לאחידות.
לשמן (להבריש) מחבת קטנה, או את השקעים במחבת הפנקייק.
ליצוק עד 3/4 מהגובה (כי זה תופח).
לחמם עד שהשוליים מזהיבים ועם הקצה של המרית לנתק מהדפנות ולהפוך.
להשחים גם בצד השני.
להגיש חם
ניצן לפזר למעלה פרמז׳ן או יוגורט
מומלץ להוסיף סלט ירקות או ירקות חתוכים… ליד
בתאבון!😋
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה