מצרכים:
3 חצילים
2 בצלים גדולים
3 פטריות שמפיניון
1 חבילה קטנה עגבניות מרוסקות
1 כף אבקת מרק בצל
שן שום
פפריקה חריפה, פלפל גרוס, מלח, גריל עוף (לפי הטעם)
1/4 כוס יין לבן/ אדום (לבחירתכם)
הוראות הכנה:
את החצילים והבצל חותכים לקוביות, מטגנים עם שמן בסיר עד שהבצל נהיה שקוף והחציל משנה את צבעו (זהירות שלא ישרף)
לחתוך את הפטריות ולהוסיף לסיר, לערבב הכל ביחד, לאחר מכן הוסיפו את שן השום שחתוכה לפרוסות ערבבו, שפכו את רסק העגבניות, את כוס היין והוסיפו את התבלינים.
הוסיפו מים לסיר – לפי גובהו ותבשלו על אש נמוכה עד שכל התערובת מתרככת.
כשהמרק מוכן, תטחנו את הבלילה עם בלנדר מוט.
רעיון הגשה:
כף שמנת חמוצה בקערה, קרוטונים
בהצלחה ובתאבון.
פרסם תגובה