מרכיבים למרק
3 כפות שמן
2 בצלים
1 צרור פטרוזיליה
3-4 ענפי סלרי (אפשר לחתוך גם)
2 שיני שום
3 גזרים
4 תפוחי אדמה
1 כף מלח חצי כפית פלפל שחור טחון
1 כפית כורכום שטוחה
1 כפית חוואיג
מים חמים עד לכיסוי
מרכיבים לקניידלך
1 כוס קמח מצה
1 כוס מים חמים
¼ כוס שמן
2 ביצים טרופות היטב
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
¼ כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר מוסיפים בצל לרבעים ומטגנים מספר דקות עד להשחמה.
מוסיפים את שאר הרכיבים בהתאם ושמים מים חמים.
מערבבים את הבלילה של הקניידלך מכדררים עם מים חמים כדי שלא ידבק לידיים.
שמים את הקניידלך שהמים רותחים ומחכים שזה יהיה מוכן (20 דקות בערך)
פרסם תגובה