מצרכים:
1 קופסת גרעיני תירס שטוחנים בבלנדר (עם הנוזלים של התירס)
1 קופסת גרעיני תירס מסוננת בשלמותן.
3 כוסות מים קרים (750 מ״ל)
2 כפות גדושות קורנפלור
3 כפות סויה
1 כף טריאקי
2 ביצים
הוראות הכנה:
שמים בסיר את כל המרכיבים למעט הביצים ומערבבים . מבשלים על להבה גבוהה עד שהמרק מסמיך.
לאחר מכן, מורידים מעט את הלהבה, מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב על מנת ליצור נטיפים והסמכה נוספת למרק.
מבשלים על להבה בינונית עוד 5 דקות בערך.
ניתן בהגשה לפזר בצל ירוק מעל.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה