מצרכים
כף גדושה ריבת חלב
כוס חלב (250 מ”ל)
כף שטוחה קוקוס
אופן ההכנה
קולים במחבת חמה ללא שמן את הקוקוס עד להשחמה, זהירות שלא יישרף לכם, נותנים לקוקוס להתקרר מעט. בינתיים מקציפים את החלב. לאחר מכן מחממים אותו במיקרוגל בקערה שקופה למשך 50 שניות עד ששמים לב שהחלב עולה.
לוקחים ספל שקוף, שמים בתחתית את כף ריבת החלב, מעליו שופכים את החלב החם ומפזרים מעל את הקוקוס הקלוי. מבטיחה לכם הנאה צרופה
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה