החומרים הדרושים: (ל-40 נגיסונים)
2 ראשי ברוקולי מבושלים
1 בצל קטן קצוץ
2 תפו״א קטנים מבושלים
1 גבינת פרו או גבינה לבנה
1/3 גבינה מלוחה מפוררת
2 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1/2 כוס פירורי לחם/ קמח מצה/ קמח שקדים
1 כף גרעיני חמניות
1 כף שומשום
1 כף פשתן או קוואקר
(אין במתכון הנ״ל ביצים, ניתן להוסיף אם רוצים לטגן במחבת)
אופן ההכנה:
במעבד מזון קוצצים בפולסים את הברוקולי לחתיכות קטנות.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, תפו״א ושמן הזית.
מוסיפים את הגבינות, הקמחים, התבלינים ולבסוף את הגרעינים.
שופכים לקערה מערבבים היטב.
מברישים נייר אפיה במעט שמן זית.
מכדררים או יוצרים קציצות ומניחים על נייר האפיה.
אופים בתנור המחומם על טמפ׳ של 180 מעלות, עד להשחמה.
מחכים שיתקרר ורק אז מקלפים מהנייר.
בתיאבון.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
מירי גרנות
11.02.2025
מה אפשר להוסיף במקום גבינה?
ניצן פוגל
13.02.2025
מירי שלום,
יש גבינות טבעוניות מעולות,
ואפשר פשוט לעשות רק את הירק עם קמח ללא גבינות.