סופגניות אשל ב 5 דקות הכנה

03-12-2023 | ניצן פוגל

 

קסם של סופגניות בשלושה מצרכים בלבד! אין ביצים, אין צורך להתפיח, לרדד וכל הבלגן. המתכון הכי קל לסופגניות, לא מאמינים? אתם חייבים להכין ולראות את הקסם בעצמכם.
לא יאמן שבכלום מצרכים יוצאות כאלה סופגניות רכות וטעימות לא הפסקתי לנשנש הן מעולות.
הכי חשוב עדיף שתכפילו כמויות כי זה מתחסל כל כך מהר שתצטערו שלא הכנתם יותר.
נתתי בתחתית המתכון טיפים.

מתאים ל- 18 סופגניות קטנות כמו בתמונה

מרכיבים:

140 ג’ קמח (כוס)
כפית א. אפייה
200 ג’ אשל (גביע)
40 ג’ סוכר (2 כפות)

סוכר לבן/ חום על צלחת לציפוי אחרי טיגון.

 

הכנות:

1. לערבב את הקמח אשל והא. אפייה, למלא שקית זילוף ולהזליף לשמן החם, ברגע שמתחילים להזליף את הקצה לגזור עם מספריים.

2. לטגן עד שמזהיב מידי פעם לערבב, ברגע שמזהיב להוציא לנייר סופג.

3. להמתין 10 – 20 שניות ולצפות את הסופגניות עם סוכר.

כדאי לדעת ש…
הסופגניות לא מתוקות בכלל אפילו שיש 2 כפות סוכר בבצק, הסוכר בציפוי מאזן את המתיקות מי שמוותר על הציפוי בסוכר כדאי להגיש עם מייפל, ריבה או שוקולד, אפשרות נוספת להכפיל את כמות הסוכר בבצק.
הכנה מראש, סופגניות לא מכינים מראש הן הכי טעימות ברגע שהן מוכנות, מה שיפה בסופגניות האלה שאפשר להכין ברגע האחרון זה לוקח בסך הכל כמה דקות. בכל זאת הכנה מראש של כמה שעות / יום מראש תחממו לפני ההגשה.
להכנה ללא שקית זילוף תשתמשו בכפית כדאי לטבול בשמן לפני ותעזרו בכפית נוספת כדי לזרוק לשמן.

שיהיה חג חנוכה שמח מלא באור ובשורות טובות.

בהצלחה.

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: חנוכה, לחמים ומאפים, מתכונים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

פילה דג פריך בנינג’ה גריל

בין אם אתם מבשלים לעצמכם או לארוחת ערב משפחתית, אמנון…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת תפוחים ופירות יער עם שקדים קלויים

כבר מזמן שמתחשק לי איזו עוגת תפוחים עסיסית כזו, נימוחה…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

קיגל תפו״א של סבתא חיה

ריח הבצל והטיגון בבית של סבתא, היא ניגשת לתנור ושולפת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

דגים בציפוי קראסט חלומי ללא טיגון

בכל שישי אני מכינה דגים בתנור, או חריימה, דג חריף…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

שושני בריוש במילוי גבינה ותפוחים מקורמלים

שילוב מהמם של טעמים ומרקמים במאפה עשיר, רך ועסיסי שאי…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

פנקייק בריא

רוצים לשדרג את הפנקייק הרגיל למשהו קצת יותר בריא? מבטיחה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף עם ירקות שורש בתנור

עוף בתנור הפעם בגרסה שונה קצת, צבעונית ובריאה: מיטב ירקות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת נשיקות קפואה

עוד מתכון מהיר ופשוט ללא צורך באפייה. לפי תחזית מזג…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מוקפץ אסייתי טבעוני בחלב קוקוס

כשיש סכרת אנו נאלצים למצוא פתרונות בריאים ולא פחות חשוב…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

אנטיפסטי היסטרי בתנור

זו מנה איטלקית, טבעונית, בריאה ודיאטטית, פשוטה וזריזה להכנה, עם…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

פאי רועים מכרובית (נטול פחמימות)

ההיכרות הראשונה עם פאי הרועים, היה דרך חמותי היקרה המנוחה…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

בייגל ביתי לסוכרתיים מ-4 מרכיבים בלבד

בא לכם כריך בריא? קבלו מתכון מנצח לבייגל ביתי דל…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות