סופגניות אשל ב 5 דקות הכנה

03-12-2023 | ניצן פוגל

 

קסם של סופגניות בשלושה מצרכים בלבד! אין ביצים, אין צורך להתפיח, לרדד וכל הבלגן. המתכון הכי קל לסופגניות, לא מאמינים? אתם חייבים להכין ולראות את הקסם בעצמכם.
לא יאמן שיוצאות כאלה סופגניות רכות וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש.
עדיף שתכפילו כמויות כי זה מתחסל כל כך מהר שתצטערו שלא הכנתם יותר.

מתאים ל- 18 סופגניות קטנות כמו בתמונה

מרכיבים:

140 ג’ קמח (כוס)
כפית א. אפייה
200 ג’ אשל (גביע)
40 ג’ סוכר (2 כפות)

סוכר לבן/ חום על צלחת לציפוי אחרי טיגון.

 

הכנות:

1. לערבב את הקמח אשל והא. אפייה, למלא שקית זילוף ולהזליף לשמן החם, ברגע שמתחילים להזליף את הקצה לגזור עם מספריים.

2. לטגן עד שמזהיב מידי פעם לערבב, ברגע שמזהיב להוציא לנייר סופג.

3. להמתין 10 – 20 שניות ולצפות את הסופגניות עם סוכר.

כדאי לדעת ש…
הסופגניות לא מתוקות בכלל אפילו שיש 2 כפות סוכר בבצק, הסוכר בציפוי מאזן את המתיקות מי שמוותר על הציפוי בסוכר כדאי להגיש עם מייפל, ריבה או שוקולד, אפשרות נוספת להכפיל את כמות הסוכר בבצק.
הכנה מראש, סופגניות לא מכינים מראש הן הכי טעימות ברגע שהן מוכנות, מה שיפה בסופגניות האלה שאפשר להכין ברגע האחרון זה לוקח בסך הכל כמה דקות. בכל זאת הכנה מראש של כמה שעות / יום מראש תחממו לפני ההגשה.
להכנה ללא שקית זילוף תשתמשו בכפית כדאי לטבול בשמן לפני ותעזרו בכפית נוספת כדי לזרוק לשמן.

שיהיה חג חנוכה שמח מלא באור ובשורות טובות.

בהצלחה.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: חנוכה, לחמים ומאפים, מתכונים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

עוגת גבינה קרה ותותים

עונת התותים בשיאה והשילוב עם גבינה הוא מדהים. קבלו מתכון…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק חורפי מפנק

המרק הזה הוא אחד מטעמי הילדות שלי, אמא שלי הייתה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף גיאורגי בשום וכוסברה

מסעדת: ״קנגורו״, היא מסעדה גיאורגית בסמטת נחלת שבעה בירושלים, צופנת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סלט חם עם חלומי ופטריות מוקפצות

מתכון מושלם וחגיגי לכל אוהבי הסלט שסובלים מקור! לרגע תתבלבלו…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לחם עשיר בחלבון מקוטג’

הלחם הזה לא רק טעים, אלא גם עשיר בחלבון, מה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ספינג’ ולביבה לחנוכה מבצק אחד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת דינה בראשי, יש דבר יותר…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סלט עוף עם ברוקולי

סלט עוף, אחד הפתרונות הכי נכונים, צבעוניים ומזינים. נתחי העוף…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת ביסקוויטים עם תותים וקצפת

יש יותר טעים ונוסטלגי מתותים עם קצפת בחורף? בתור ילדה,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

זלאביה ממצרים

חברי מתג מבשלים: המתכון מאת סימה יפרח. מתכון של אמא…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

לטקעס תפו״א ובצל של סבתא

ריח השמן באוויר מעיד, שחג החנוכה קרב ובא ואיתו הררי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

בורקס פיצה על מקל

השנה חג החנוכה וחג המולד יצאו סמוכים אחד לשני ואולי…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לביבות קישואים בטעם פלאפל

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רננה בכר. לביבות מיוחדות שמתאימות…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות