סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

27-11-2023 | ניצן פוגל

קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד טעים ומשובח. הקינוח הקלאסי המקסים, ברבע שעה עבודה. קינוח שיגרום לאורחים שלכם להרגיש בבית קפה. ניתן להכין גם בגרסה פרווה.

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר (עדיפות ל-60%/ 70% קקאו – אבל גם הפשוטים יעשו את העבודה)

100 גרם של שוקולד (לבן/ מריר/ חלב – לשים קוביית שוקולד במרכז הבלילה בכל כלי לפני האפייה)

250 גרם חמאה (ללא מליחות) – ניתן להמיר למחמאה למתכון פרווה

2 ביצים שלמות + 6 חלמונים

חצי כוס קמח תופח

המלצה: אבקת סוכר לקישוט לפני הגשה

הוראות הכנה

מחממים תנור מראש ל- 200 מעלות על מצב טורבו.
ממיסים את קוביות השוקולד עם החמאה במיקרו במספר פולסים של 30 שניות עד שהשוקולד והחמאה נמסו. להיזהר לא לשרוף את השוקולד, אם החמאה הפכה לנוזל, ניתן לערבב את השוקולד והוא ימס מהחום של החמאה.

בקערה נפרדת טורפים את הביצים השלמות והחלמונים, מערבבים את תכולת שתי הקערות ביחד, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד ליצירת תערובת חלקה ללא גושים
מעבירים למספר כלי קאפקייק 3/4 מגובה הכלי, מכניסים קובית שוקולד במרכז הכלי, ומעבירים לאפייה של 8 דקות בדיוק (לא יותר ולא פחות).

 

מומלץ להגיש עם כדור גלידה ליד.

בהצלחה ובתאבון

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

פרוסות תפוחי אדמה קריספיות בתנור

זוהי תוספת מדהימה שמתחסלת תוך כמה דקות בזכות הקריספיות של…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

אורז מלא בסגנון סיני

המנה הזו היא תוספת מושלמת לארוחה בסגנון אסייתי. היא מתאימה…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

בורקס גבינות מעלי אורז (נטול גלוטן)

פותחת את דלתות הארון ותוהה מה מתחשק לי להכין עכשיו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת גבינה עם פירות יער וקרם וניל

עוגת גבינה נימוחה עם קרם וניל וזיגוג קונפיטורת פירות יער…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

הום פרייז – התוספת המושלמת

המתכון הכי טעים שתכינו של ההום פרייז המושלם. קוביות תפוחי…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סביצ׳ה בהרכבה עצמית

התחברתי לשלל הצבעים, הריחות והאפשרויות הרבות במנה המסקרנת הזו. היתרונות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קרואסון שקדים כמו בבתי הקפה

קרואסון שקדים הוא אחד המאפים הכי טעימים שיש. קריספי מבחוץ,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת שיש קלאסית

מתכון לעוגת שיש בחושה שתמיד טוב שיש בבית, עוגת שיש…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת קוקוס, אגוזי לוז ושוקולד לבן

מי לא אוהב את כדורי השוקולד של “רפאלו”? קבלו מתכון…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות קוואקר ושוקולד טבעוניות

נכון, שלפעמים ללא התראה מוקדמת מתחשק משהו מתוק , אבל…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

דאבל קרמבל תפוחים

״תנחשו מה יש הערב לקינוח?״ היתה שואלת חמותי היקרה ז״ל…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

פשטידת כרישה וחציל ללא גלוטן עשירה בחלבון

פשטידת חלבון וירקות דלת פחמימות ועשירה בחלבון שלא תרצו להפסיק…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות