החומרים הדרושים:
2-3 גבעולי ברוקולי צעירים וירוקים מבושלים, אך לא רכים.
5 עלי חסה רחוצים וחתוכים לרצועות.
מלפפון ירוק חתוך לקוביות.
שומר או קולורבי פרוס לפרוסות דקות.(לא חובה, אך השומר משדרג).
כמה עלי בצל ירוק קצוץ דק.
גמבה צהובה חתוכה לקוביות.
לרוטב:
מיץ מחצי לימון
כפית גדושה חמאת בוטנים טבעית ולא ממותקת( אני מעדיפה את הקראנצ׳ית עם החתיכות).
קורט מלח
מערבבים יחד בשייקר, או צנצנת או מטרפה … או אפילו מזלג. לשפוך ולערבב, מספר דקות לפני הגשה למיזוג טעמים.
פיזור
מומלץ לפזר מעל מקלוני שקדים קלויים מעט במחבת, או גרעינים שאוהבים, או קשיו… ואפשר גם טבעי.
בתיאבון
לאתר הבלוגים של מילכה דיין לחצו כאן
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
[email protected]
15.06.2024
יופי של סלט, אני מתכוונת להכין אותו.