החומרים הדרושים
1 קופסת טונה בשמן מסוננת
1/2 בצל לבן קצוץ דק, או כמה גבעולי בצל ירוק (לא חובה).
1/2 גמבה חתוכה לקוביות קטנות (לא חובה).
3 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות.
1 כף שטוחה מיונז/גבינת סקי/פרו/שמנת חמוצה או בלי.
קורט מלח, קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
לחתוך את הירקות לקוביות, להוסיף את הטונה, התבלינים המיונז/ שמנת ולערבב היטב.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
צילה
11.11.2024
טונה וגבינה??
נשמע לא הכי הכי…
מיונז נשמע יותר טוב
ניצן פוגל
13.11.2024
איזה כיף לשמוע שלכל אחד יש את הגרסה שלו לסלט.
מן הסתם לא כל מתכון מתאים לטעמם של כולם,
אפשר תמיד לקבל מהם השראה למתכון משודרג משלך.
מילכה דיין
11.11.2024
צילה יקרה
אבא שלי ז״ל היה נוהג לומר: ״ קודם תנסי ואז תחליטי״…
מיונז או גבינה, לפעמים זה עניין של טעם ובחירה ולעיתים ישנם אילוצים…
אנחנו שמים מעט וזה יוצר את החיבור והריכוך …
אבל זה לגמרי שאלה של טעם.
בתיאבון😋