החומרים הדרושים ל-4 מנות:
1/2 ק”ג חזה עוף שטוף ונקי מעור, גידים וכו׳
1 ברוקולי מבושל אל דנטה
1 בצל קטן חתוך לטבעות צרות
1 שומר חתוך לרצועות
1 קולורבי מקולף חתוך לרצועות
1 גזר נקי קלוף לרצועות בקולפן
1 גמבה אדומה/ כתומה/ צהובה חתוכה לרצועות
2 מלפפון חמוץ חתוך לקוביות או
גמבה חמוצה חתוכה לרצועות
1 מלפפון ירוק חתוך
… ומה שאוהבים.
אופן ההכנה:
–חותכים את חזה העוף לרצועות/חתיכות בגודל ביס.
-צולים על הפלנצ׳ה לזמן קצר.
-מוסיפים את כל הירקות החתוכים והברוקולי המבושל/ חלוט.
-מוסיפים מעט רוטב לקערה ,או לצלחת האישית
-מפזרים גרעינים/ אגוזים -סמוך להגשה.
מכינים רוטב ויניגרט: (אפשר בצנצנת)
1/2 כוס שמן זית
מיץ מ 1/2 לימון
1 כפית שטוחה חרדל (חלק או גרגירים)
1 שן שום כתושה
1/2 כפית דבש
קורט מלח
קורט פלפל
לפיזור מעל הסלט: גרעיני דלעת/ חמניות/ בוטנים/אגוזי קשיו מוקפצים קלות במחבת (כל אחד והעדפה שלו)
בתאבון ובהצלחה!
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה