מרכיבים:
1 תפוח עץ ירוק ( עם הקליפה)
1 שומר חתוך לרצועות דקיקות
1 קולורבי חתוך לקוביות קטנות
1 גבעול כרפס (סלרי) נקי , ללא ״ חוטים״ עם העלים שלו. (עדיף את הצעירים- ירוקים בהירים)
1/2 תפוז סחוט ( מיץ + ציפה)
1 כף חמוציות טבעיות ללא סוכר
קורט מלח
לפיזור: מקלות שקדים קלויות במחבת עד להזהבה.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הירקות יחד, מוסיפים את מיץ התפוזים הסחוט, סמוך להגשה ומפזרים את מקלות השקדים הקראנצ׳יות בעת ההגשה. בתאבון!
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה