החומרים הדרושים:
דג סלמון (טרי או קפוא) נקי ושטוף
ניתן להשרות שעה במיץ תפוזים או מעט לימון עם מיים,כדי להפחית בריח הדג.שופכים את המיץ).
1 כפית שמן זית
1 כף סויה ( עדיף מופחת נתרן-קיקומן)
2-3 כפות טריאקי
1 כף רוטב צ׳ילי מתוק
לפיזור-עלי כוסברה חתוכים
אופן ההכנה:
-מכניסים את חתיכות הדג לקערה או קופסא ומוסיפים את הטריאקי, הסויה והשום (אפשר גם
שום גבישי).
-יוצקים למחבת יציקה כבדה את שמן הזית.
-מחכים, שהמחבת תהיה לוהטת ומניחים עליה את חתיכות הסלמון.
-צורבים עד להשחמה קלה, מספר דקות בצד אחד
והופכים לצידו השני.
-מוסיפים רוטב צ׳ילי מתוק- חריף לפי טעמכם.
– לפני ההגשה,מפזרים עלי כוסברה מעל…
וסומסום.(מותר ואפשר פטרוזילה/בצל ירוק/ כרפס)
תהנו😋
עדנה
08.09.2023
נשמע טוב.
תנסו למרוח בנדיבות מיונז, כן מיונז ושימו בגריל לכמה דקות, טעם שמנת.
😋😋
ברשב
08.09.2023
לסלמון יש טעם מעולה בלי כל תיבול.
יונה ספר
08.09.2023
תודה רבה מילכה ,שבת שלום!
מילכה דיין
08.09.2023
בשמחה ומכל ה❤️
ניתן להכנס לבלוג הסיפורים והמתכונים שלי:
http://www.meshubaha.com
שבת שלום🍷🤗🙏