החומרים הדרושים:
דג סלמון (טרי או קפוא) נקי ושטוף
ניתן להשרות שעה במיץ תפוזים או מעט לימון עם מיים,כדי להפחית בריח הדג.שופכים את המיץ).
1 כפית שמן זית
1 כף סויה ( עדיף מופחת נתרן-קיקומן)
2-3 כפות טריאקי
1 כף רוטב צ׳ילי מתוק
לפיזור-עלי כוסברה חתוכים
אופן ההכנה:
-מכניסים את חתיכות הדג לקערה או קופסא ומוסיפים את הטריאקי, הסויה והשום (אפשר גם
שום גבישי).
-יוצקים למחבת יציקה כבדה את שמן הזית.
-מחכים, שהמחבת תהיה לוהטת ומניחים עליה את חתיכות הסלמון.
-צורבים עד להשחמה קלה, מספר דקות בצד אחד
והופכים לצידו השני.
-מוסיפים רוטב צ׳ילי מתוק- חריף לפי טעמכם.
– לפני ההגשה,מפזרים עלי כוסברה מעל…
וסומסום.(מותר ואפשר פטרוזילה/בצל ירוק/ כרפס)
תהנו😋
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
עדנה
08.09.2023
נשמע טוב.
תנסו למרוח בנדיבות מיונז, כן מיונז ושימו בגריל לכמה דקות, טעם שמנת.
😋😋
ברשב
08.09.2023
לסלמון יש טעם מעולה בלי כל תיבול.
יונה ספר
08.09.2023
תודה רבה מילכה ,שבת שלום!
מילכה דיין
08.09.2023
בשמחה ומכל ה❤️
ניתן להכנס לבלוג הסיפורים והמתכונים שלי:
http://www.meshubaha.com
שבת שלום🍷🤗🙏