מצרכים ל- 24 עוגיות בינוניות
1 בננה גדולה ובשלה
2 כפות סוכר חום/ כף דבש או סילאן/ מייפל או בלי
1 כף גדושה חמאת בוטנים( או טחינה למי שרגיש)
1 כוס (ספל) קוואקר
1/2 כוס אגוזי/ שקדים קצוצים
1 כפית שטוחה קינמון
1/4 כוס מים
אפשר להוסיף נטיפי שוקולד מריר או חתיכות …
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד ועם כף ( או כפית) להניח על תבנית,שעליה נייר אפיה.
לאפות בטמפ׳ של 170 מעלות עד שמשחים בתחתית ובצדדים.
להוציא ולחכות שתי דקות ,כדי להוציאן שלמות.
כוס קפה כבר מוכן?
תהנו.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה