החומרים הדרושים ל -50 עוגיות:
2 ביצים
8 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
2 סוכר וניל
לבחוש הכל יחד ולהוסיף:
2 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1 כוס סומסום
1/2 כוס גפרורי שקדים
לערבב יחד במזלג, או ביד
להוסיף 1/3 עד 1/2 כוס מים ולהמשיך ללוש.
ניתן ליצור כדורים ולמעוך, או להניח תלולית בעזרת שתי כפיות.
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים, זה תופח.( אני הכנסתי 25 עוגיות בתבנית).
לאפות בטמפ׳ של 170-175 מעלות, בטורבו עליון תחתון, עד שהשוליים מזהיבים.
להוציא, לקרר מעט ואז להסיר מהתבנית.
בתאבון חברים😋
המון בריאות וימים שקטים לכולנו🙏
אלישע בן הרוש
26.10.2023
טעים
מילכה דיין
29.10.2023
כמה פשוט-כמה טעים😋
מוזמנת לבלוג הביתי שלי על שלל מתכוניו… בכיף.
http://www.meshubaha.com