החומרים הדרושים: (לתבנית אינגליש קייק)
1 שרוול פתי בר 250 גר (כ 25 ביסקוויטים)
500 גר גבינה(5%)
1 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב(חד פעמי)
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קפה חזק
אופן ההכנה:
– מכינים את הקפה
– מכינים את תערובת הגבינה, סוכר, שמנת, חלב והאינסטנט פודינג – במזלג או מטרפה (אין צורך במיקסר).
– מוסיפים כף מהקפה מוכן לתערובת ומערבבים (יותר לצבע, פחות לטעם).
– מניחים את הביסקוויטים (לי יצא בול שישה בכל שכבה) ומזליפים או מברישים קפה.
– שמים 1/4 מתערובת הגבינה.
– חוזרים על התהליך ארבע פעמים.
– בשכבה העליונה מפזרים גרגרי קפה מגורען ( עם או בלי פירורי בסקויט או שוקולד מריר…)
– מכניסים לשעה להקפאה ואח”כ למקרר להתייצבות ומיזוג טעמים.
בתאבון 😋
פרסם תגובה