מצרכים
24 ביסקוויטים מפוררים
70 גרם חמאה
1 כף סוכר
לגבינה:
3 חבילות סימפוניה 5%
3 ביצים חצי כוס סוכר
1 שמנת חמוצה 9%
מעט תמצית רום
לציפוי:
1 שמנת חמוצה 9%
2 כפות סוכר שטוחות
מעט תמצית וניל
אופן ההכנה
את הביסקוויטים טוחנים בפוד פרוססור (מעבד מזון) יחד עם 70 גרם חמאה רכה ו-1 כף סוכר. לשפוך לתבנית עגולה קוטר 26 ולהגביה מעט בדפנות, ליצור מעין גדר מהפירורים. לערבב את תערובת הגבינה יחד, את הביצים לשבור אחת אחת ולערבב עד שהבלילה אחידה. לשפוך מעל הביסקוויטים בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שמזהיב מעט למעלה. בינתיים להכין בצד 1 שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר, מעט תמצית וניל. כשהעוגה מעט זהובה, להוציא מהתנור לרבע שעה בערך שתתקרר, לשפוך עליה השמנת, להגביר חום תנור ל-190 ולהכניס לתנור ל-10-15 דקות. להוציא מהתנור. את העוגה שומרים במקרר. בתיאבון.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה