מצרכים:
2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
2.5 כוסות קמח תופח
1/2 כפית מלח
1 כפית קינמון
1/4 כוס רסק תפוחים
2 כפיות סודה לשתיה
1/2 כוס מים רותחים
2 תפוחי עץ לא קלופים פרוסים דק
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הסוכר, השמן ומוסיפים את הביצים.
אז מוסיפים את הקמח, המלח, הקינמון, הציפורן ורסק התפוחים.
לאחר מכן ממיסים את הסודה לשתייה עם המים הרותחים ומוסיפים לבלילה.
מערבבים את הכל היטב, שופכים לתבנית עגולה או לשתי תבניות אינגליש קייק,
מניחים מעל את פרוסות התפוחים ושמים בתנור ל-45 דקות על חום של 180 מעלות.
(ניתן לבדוק עם קיסם אם היא מוכנה לפני)
שתהיה שנה טובה ומתוקה
————
פרסם תגובה