החומרים לעוגה:
2 ו 1/2 כוסות קמח
1 אפיה
2/3 כוס שמן
4 ביצים גדולות
3 כפות קקאו גדושות
1 כפית נס קפה
1 כוס סוכר
1 כוס חלב או מים חמים
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד במזלג( קודם ביצים, סוכר, שמן) אח״כ את הקמחים והקקאו ולבסוף את המים החמים/החלב אט אט.
לערבב עד לאחידות, ללא גושים.
לשפוך לתבנית עגולה או מלבנית משוחה בשמן, או עם נייר אפיה.
להכניס את העוגה לתנור בטמפ׳ של 175 מעלות לארבעים דקות לערך… לבדוק בעזרת קיסם( שיצא נקי).
לציפוי:
4 כפות קקאו ,1/2 כוס סוכר,1/3 כוס מים או חלב, 1 כף שמן- לערבב ולצקת על העוגה.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה