מצרכים:
2 שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות סוכר לבן
פרוסות שקדים (ניתן לרכוש בסופר)
חבילה של נשיקות מרנג (ניתן לרכוש בסופר)
כפית גדושה נס קפה.
אופן ההכנה:
מפוררים את הנשיקות, 2/3 שמים בתחתית של התבנית.
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנהיית קצפת יציבה,
מחממים מחבת וקולים קצת את השקדים,
ממיסים בקצת מים רותחים את הנס קפה, ומוסיפים את הקפה, 1/3 נשיקות המפוררות שנשארו, ואת השקדים,
מערבבים הכל יחד ושופכים מעל הנשיקות בתבנית ושמים להקפאה.
אושרה רוזנצוייג
02.11.2023
נראה סוף שומרת לי