החומרים הדרושים לעוגה:
500 גר׳ ביסקוויט פתי בר (שני שרוולים) טחון לפירורים גסים במעבד מזון (או לחילופין בשקית ניילון אטומה פס סגור.. ופטיש).
לרוטב השוקולדי:
אפשר חלבי ואפשר פרווה ושניהם טעימים.
בקלחת שמים:
1 כוס סוכר לבן
50 גר שוקולד מריר או חלבי( לא חובה. משדרג)
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס שמן קנולה
50 גר׳ חמאה/ מחמאה
1/2 כוס חלב או מים
כמה טיפות תמצית וניל
כפית שטוחה קפה מגורען נמס
הוראות הכנה
שופכים חלק מהרוטב ומערבבים. מוסיפים עוד מהרוטב וממשיכים לערבב. צריך להגיע לרמת הרטבה לחה ולא לשלוליות – כי אז לא ניתן יהיה ליצור צורות.
מניחים במקרר לקירור כחצי שעה ואז ניתן לגלגל כדורים ולגלגל בקוקוס, ליצור רולדות, או צורות, כמו ה❤️ היפהפה.
כדאי ורצוי לעטר במגוון שוקולדים/ סוכריות/ פרחים/ חיות מפלסטיק… מרשמלו… מה שאוהבים.
להכניס לקירור והתמצקות למספר שעות.
עוגה פשוטה עם פוטנציאל אדיר להפתיע‼️😋
פרסם תגובה