החומרים הדרושים
(לתבנית מתכת גבוהה אינגליש קייק)
4 ביצים גדולות
1/2 כוס שמן
1 כוס ( ספל) סוכר
1 אב׳ אפיה
1/2 1 כוס קמח
2 תפוזים
1/2 כוס מים חמים
אופן ההכנה
מקרצפים את התפוזים.
להרתיח מים עם התפוזים השלמים 10 דקות ולקרר
בוחשים במזלג את הביצים, הסוכר והשמן
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה, לתערובת אחידה.
מגרדים את קליפת התפוז לתערובת
חוצים את התפוזים ,מגלענים את הגלעינים.וסוחטים את המיץ ומכניסים לבלילה
מסירים את הציפה הלבנה הלבנה ומשאירים את הקליפה
מרסקים את התפוזים השלמים במעבד מזון למחית ומוסיפים לבלילה.
מוסיפים 1/2 כוס מים חמים ומערבבים היטב.
שופכים לתבנית ששומנה בקלילות 45 דק 180 מעלות.
ניתן לקשט בפרוסות תפוז דקיקות ,שנטבלו בסוכר לפני האפייה.
בהצלחה ובתאבון
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה