לתבנית עגולה או שתי תבניות אינגליש קייק:
החומרים הדרושים:
4 ביצים L
1 כוס סוכר דמררה (אפשר גם לבן)
2 כוסות (ספל) קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס דבש או 1/2 כוס ממרח תמרים
1 כוס רסק תפוחים
1 אבקת אפיה
1 כפית שטוחה קינמון
1/2 כוס מים חמים
אפשר צימוקים, אגוזים, שקדים מקומחים בקלילות לפיזור בתוך או על העוגה- כרצונכם.
אופן ההכנה:
בקערה טורפים את הביצים, עם הסוכר והשמן עד לבלילה אחידה.
מוסיפים את הדבש ורסק התפוחים ומערבבים עד למיזוג.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה והקינמון ובוחשים עד למיזוג.
מוסיפים חצי כוס מים חמים ובוחשים.
יוצקים לתבניות נייר יפות של אינגליש קייק (אין צורך לשמן) או לתבנית עגולה.
מפזרים אגוזים/ שקדים וכפית סוכר חום.
(שיהיה קריספי)
מכניסים לתנור, שחומם מראש לטמפ’ של 175-180 מעלות לאפיה משולבת טורבו, וכשתופח, ניתן לעבור לעליון תחתון.
35-45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
בתאבון
ושנה טובה מתוקה נימוחה ומשובחה
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
פרסם תגובה