מצרכים:
3-4 כרעי עוף מפורקים לשוק ולירך
מבחר ירקות שורש לפי טעמכם קלופים וחתוכים גס (בטטה, בצל, קישוא, שומר, גזר, כרובית, ועוד…)
לתיבול:
לקחת קערה לשים חצי כוס שמן זית ואת התבלינים: פפריקה אדומה, מלח, פלפל,אבקת שום לערבב היטב ולשפוך מעל העוף והירקות. להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לשעה וחצי מכוסה, ולעוד 40 דקות ללא כיסוי. אפשר לשדרג ולשים רוזמרין טרי מעל העוף והירקות בזמן הצלייה בתנור.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
אהובה בר ניר
27.06.2024
למתכון של עראייס, לא נראה לי שהבשר יתבשל מספיק בתוך הפיתה.