החומרים הדרושים:
1 בצל לבן קצוץ דק
1/2 קג בשר טחון לא רזה
1/2 כוס עדשים שחורים שטופים וממוינים
1/2 כוס קינואה
1 קופסת עגבניות מרוסקות
עלי פטרוזיליה, כרפס, נענע ואפשר גם סלק עלים.
מלח, פלפל שחור,1 כף רכז רימונים.
אופן ההכנה:
-לערבב, למלא
-להוסיף 1 כוס מיים-
-לפזר את התערובת בין הפלפלים ולבשל עד להרתחה.
-להנמיך ולבשל עוד 20 דקות.
בינתיים, להכין סלט ירוק טעים וקראנצ׳י: נבטים, מלפפון, קולורבי, שומר, חסה.. שמן זית לימון…
ובתיאבון😋
אסתר דגני
15.05.2024
כמה פלפלים?
.
מילכה דיין
18.05.2024
שלום אסתר
במתכון הזה, הכמות מספיקה ל 5-6 פלפלים גדולים, או 8 קטנים יותר. הכנסי למתכון המקורי בבלוג שלי ותתרשמי מגודל הסוטאז׳ וממתכונים נוספים…
בתאבון😋
http://www.meshubaha.com