מרכיבים:
1 מגש פרגיות (רצוי לנקות את הגידים)
1 בצל ירוק קצוץ גס
2 כפות טריאקי/ רכז רימונים
5-7 שיני שום קצוצות
צרור כוסברה קצוץ דק (אפשר גם עלי סלרי או פטרוזיליה) מלח, פלפל
1/2 כפית שמן זית
אופן ההכנה:
מחממת מחבק גדולה (שיש/ נון סטיק) עם מעט שמן זית, שמשחתי במברשת .
מוסיפה למחבת את הפרגיות ומסדרת אותן במרווחים.
צולה את הפרגיות בצד אחד עד להשחמה.
הופכת את הפרגיות לצידן השני.
מוסיפה למחבת שיני שום קצוצות, בצל ירוק קצוץ, כוסברה ושתי כפות טריאקי או רכז רימונים.
מנמיכה את האש, לבישול איטי(5 דק׳) וספיגת הטעמים.
מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור
וזהו…
בתיאבון!
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
זיוה טרייסטר
01.08.2024
ממש מצויין עשיתי את הפרגיות ואהבו