מצרכים:
5 תפוחי אדמה
לפני האפייה
4 כפות שמן זית
1 ו-1/4 כפיות שטוחות מלח גס
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה תיבול “טוסקנה”
לאחר האפייה
2 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות טורבו.
לפרוס דק את תפוחי האדמה במנדולינה (אפשר עם הקליפה לאחר שטיפה יסודית).
לערבב את שמן הזית עם המלח הגס, הטוסקנה והפלפל השחור, ולמרוח על פרוסות תפוחי האדמה בתבנית.
לאפות בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור).
לערבב היטב את כל מרכיבי התיבול לאחר האפייה ולהבריש על תפוחי האדמה האפויים בתבנית.
בתיאבון
פרסם תגובה