פרוסות תפוחי אדמה קריספיות בתנור

10-07-2024 | ניצן פוגל

זוהי תוספת מדהימה שמתחסלת תוך כמה דקות בזכות הקריספיות של הפרוסות הדקות והתיבול. זוהי מנה שהולכת מושלם עם ארוחה “על האש”, או כל ארוחה בשרית. אפשר להגיש אותה לצד מטבל מעניין מעבר לקטשופ ומיונז. תנסו, מבטיחה שתתאהבו.

מצרכים:

5 תפוחי אדמה

לפני האפייה
4 כפות שמן זית
1 ו-1/4 כפיות שטוחות מלח גס
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה תיבול “טוסקנה”
לאחר האפייה
2 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות טורבו.
לפרוס דק את תפוחי האדמה במנדולינה (אפשר עם הקליפה לאחר שטיפה יסודית).


לערבב את שמן הזית עם המלח הגס, הטוסקנה והפלפל השחור, ולמרוח על פרוסות תפוחי האדמה בתבנית.
לאפות בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור).
לערבב היטב את כל מרכיבי התיבול לאחר האפייה ולהבריש על תפוחי האדמה האפויים בתבנית.
בתיאבון

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, צמחוני, תוספות,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

עוגת גבינה קרה ותותים

עונת התותים בשיאה והשילוב עם גבינה הוא מדהים. קבלו מתכון…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק חורפי מפנק

המרק הזה הוא אחד מטעמי הילדות שלי, אמא שלי הייתה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף גיאורגי בשום וכוסברה

מסעדת: ״קנגורו״, היא מסעדה גיאורגית בסמטת נחלת שבעה בירושלים, צופנת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סלט חם עם חלומי ופטריות מוקפצות

מתכון מושלם וחגיגי לכל אוהבי הסלט שסובלים מקור! לרגע תתבלבלו…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לחם עשיר בחלבון מקוטג’

הלחם הזה לא רק טעים, אלא גם עשיר בחלבון, מה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ספינג’ ולביבה לחנוכה מבצק אחד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת דינה בראשי, יש דבר יותר…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סלט עוף עם ברוקולי

סלט עוף, אחד הפתרונות הכי נכונים, צבעוניים ומזינים. נתחי העוף…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת ביסקוויטים עם תותים וקצפת

יש יותר טעים ונוסטלגי מתותים עם קצפת בחורף? בתור ילדה,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

זלאביה ממצרים

חברי מתג מבשלים: המתכון מאת סימה יפרח. מתכון של אמא…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

לטקעס תפו״א ובצל של סבתא

ריח השמן באוויר מעיד, שחג החנוכה קרב ובא ואיתו הררי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

בורקס פיצה על מקל

השנה חג החנוכה וחג המולד יצאו סמוכים אחד לשני ואולי…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לביבות קישואים בטעם פלאפל

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רננה בכר. לביבות מיוחדות שמתאימות…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות