מצרכים:
ביצים
חצי כוס חלב (אני משתמשת בסויה וניל)
שליש כוס שמנת מתוקה
1 כף סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
שמן קנולה לטיגון
4 פרוסות חלה עבות (אפשר להשתמש בחלה לא טרייה)
המלצה לשדרוג: הוספת קורט אבקת קינמון לבלילה.
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה.
מחממים מחבת עם מעט שמן.
טובלים את הפרוסות בבלילה כך שהן יכוסו מכל הכיוונים, ומטגנים עד שהן מזהיבות יפה.
מומלץ להגיש עם סירופ מייפל איכותי ופירות טריים.
ניתן להפוך את המנה למלוחה ע"י החלפת הסוכר החום בקורט מלח.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
טל צבר
16.05.2024
גם לגרסה המתוקה כדאי להוסיף קצת מלח. מחדד את הטעמים.