אופן הכנה:
לבצק:
מוסיפים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר והמלח ומערבלים, עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.
מוסיפים לקערה את החלב, הביצים והמים וממשיכים לערבל. מוסיפים לקערה גם את הקמח והשמרים ומערבלים, עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך יממה.
למילית הגבינה:
מוסיפים את מצרכי מילית הגבינה לקערה וטורפים במטריפה ידנית, עד קבלת מרקם אחיד.
הרכבת העוגה:
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן של 3040X ס”מ.
חורצים 10 פסים באורך 5 ס”מ לאורכו של מלבן הבצק, משני הצדדים לכיוון המרכז.
מזלפים קרם גבינה באמצע המלבן, וסוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.
מעבירים את העוגה לתבניות אינגליש קייק שהדפנות והתחתית הפנימיות של התבניות משומנות בשכבה דקה של שמן, ומתפיחים במשך כשעה בטמפרטורת החדר.
מברישים את העוגות בביצה.
מכניסים את התבניות לתנור חימום שחומם מראש לטמפרטורה של- 160 מעלות, ואופים במשך כ-40 דקות.
בתאבון………….
לאה לוינסון
01.02.2023
שלום ירון,
תודה עבור שתוף המתכונים.
האם העוגה נאפת בחום 160 מעלות טורבו ?
האם הגבינה לא נוזלית מדי ובורחת מהבצק ?
תודה
ירון צחר
01.02.2023
לא אופים בטורבו