פרסבורגר גבינה אוסטרי

12-01-2023 | ירון צחר

בצק פרסבורגר צרפתי קלאסי, במילוי גבינת מתוקה, בצק דק ופריך המכיל הרבה מילוי . הבצק קל להכנה ותמיד טעים וכל היופי במלאכת סגירת הבצק מעל המילוי בעזרת הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.

מצרכים לשתי תבניות אינגליש קייק:
בצק השמרים:
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
רבע כוס חלב
1 ביצה מס’ 3
1 כף מים
2 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 ביצה טרופה, להברשה
למלית הגבינה:
500 גרם גבינה 5%
רבע כוס סוכר
2 ביצים מס’ 3
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:
לבצק:
מוסיפים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר והמלח ומערבלים, עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.
מוסיפים לקערה את החלב, הביצים והמים וממשיכים לערבל. מוסיפים לקערה גם את הקמח והשמרים ומערבלים, עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך יממה.

למילית הגבינה:
מוסיפים את מצרכי מילית הגבינה לקערה וטורפים במטריפה ידנית, עד קבלת מרקם אחיד.

הרכבת העוגה:
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן של 3040X ס”מ.
חורצים 10 פסים באורך 5 ס”מ לאורכו של מלבן הבצק, משני הצדדים לכיוון המרכז.
מזלפים קרם גבינה באמצע המלבן, וסוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.
מעבירים את העוגה לתבניות אינגליש קייק שהדפנות והתחתית הפנימיות של התבניות משומנות בשכבה דקה של שמן, ומתפיחים במשך כשעה בטמפרטורת החדר.
מברישים את העוגות בביצה.
מכניסים את התבניות לתנור חימום שחומם מראש לטמפרטורה של- 160 מעלות, ואופים במשך כ-40 דקות.

בתאבון………….

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

רביולי ברוטב שמנת כמהין

אני לא אלמד אתכם להכין רביולי בבית כשיש רביולי כל…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק מינסטרונה מאיטליה באהבה

מרק כארוחה שלמה זה תמיד פתרון מוצלח ומשביע. למרק הזה…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

כדורי שוקולד בצורת אוזני המן

  תודו שהרעיון גאוני! אתם הולכים להתאהב. כל כך טעים,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

אוזני המן ללא סוכר או גלוטן

את המתכון הזה קיבלתי מחברה טובה שעזרה לי עם תפריט…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת תפוחים מחבקת

אין ספק, שלמראית עין, זו לא העוגה הכי יפה ומרשימה…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת פרג וקוקוס מדהימה

עוגת הפרג הדחוסה של פורים, עם הצימוקים-לא הייתה בילדות חביבת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת תפוחים בחושה ומדהימה

מתכון קל ונפלא לעוגת תפוחים עם מרקם רך ואוורירי של…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק תירס סיני כמו במסעדות

מרק תירס בסגנון סיני כמו במסעדות ב-5 מרכיבים בלבד! בימים…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

גביניות (כיסוני גבינה) וצימוקים

בימי שישי בבוקר, אבא היה מסיע אותנו לבית- הספר. בדרך…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

פסטרמה ביתית – בקלי קלות

בשנים האחרונות ראינו את המשדרים בגנותה של הפסטרמה המלוחה הקנויה…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מאפה מבצק עלים ותותים

לכבוד שיא עונת התותים, קבלו מתכון להכנת מאפה טעים ומרשים…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

דג מבושל ב-5 דקות עבודה

אין ארוחת שישי בלי דג, בדרך כלל דג מבושל מוכר…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות