פרסבורגר גבינה אוסטרי

12-01-2023 | ירון צחר

עוגות השמרים קלה עם מלית גבינה

מצרכים לשתי תבניות אינגליש קייק:
בצק השמרים:
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
רבע כוס חלב
1 ביצה מס’ 3
1 כף מים
2 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 ביצה טרופה, להברשה
למלית הגבינה:
500 גרם גבינה 5%
רבע כוס סוכר
2 ביצים מס’ 3
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:
לבצק:
מוסיפים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר והמלח ומערבלים, עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.
מוסיפים לקערה את החלב, הביצים והמים וממשיכים לערבל. מוסיפים לקערה גם את הקמח והשמרים ומערבלים, עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך יממה.

למילית הגבינה:
מוסיפים את מצרכי מילית הגבינה לקערה וטורפים במטריפה ידנית, עד קבלת מרקם אחיד.

הרכבת העוגה:
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן של 3040X ס”מ.
חורצים 10 פסים באורך 5 ס”מ לאורכו של מלבן הבצק, משני הצדדים לכיוון המרכז.
מזלפים קרם גבינה באמצע המלבן, וסוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.
מעבירים את העוגה לתבניות אינגליש קייק שהדפנות והתחתית הפנימיות של התבניות משומנות בשכבה דקה של שמן, ומתפיחים במשך כשעה בטמפרטורת החדר.
מברישים את העוגות בביצה.
מכניסים את התבניות לתנור חימום שחומם מראש לטמפרטורה של- 160 מעלות, ואופים במשך כ-40 דקות.

בתאבון………….

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

אמנון בתנור

גדלתי בבית, שלשישי בערב – ליל שבת יש דג למנה…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד טעים ומשובח. הקינוח…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

אסאדו נימוח בקלי קלות

מתכון קל וטעים לאוהבי הבשר! אסאדו בבירה ודבש בסיר עם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק חצילים

אם הייתי צריכה לבחור ירק שמככב אצלי כמעט בכל ארוחה,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה חמה ומחבקת בסיר אחד

בימים עצובים שכאלה, אין חשק לכלום צריך לדחוף את עצמנו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת שמרים במילית שוקולד

עוגת שמרים נוטלה – שילוב מנצח של בצק שמרים מופלא עם פיצוץ מתוק…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

לזניית תרד וגבינות

לא סתם פאר מטבח איטלקי, אלא מתכון שכולל את כל…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

דג מרוקאי

את המתכון לדג המרוקאי קיבלתי מחמותי לפני מספר שנים ומאז…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קיש סלק עלים (מנגולד) וגבינות

בילדותנו, אמא הייתה מכינה לשישי בצהריים: ארוחה קלילה ,חלבית וטעימה.…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

בורקס גבינה מדפי אורז

דפי אורז הם תחליף דיאטטי מצוין וללא גלוטן לבורקס רגיל…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת פונץ׳ (כדורי שוקולד)

מתכון קל ומהיר הכנה, שמתאימים במיוחד לעכשיו… כשהמוטיבציה לא בשמיים…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות