החומרים לקציצות הדגים (30 קטנות)
אותם המרכיבים שבמתכון:
קציצות דגים ברוטב אדום לוהט (חריימה)
1/2 ק״ג דג טחון (אני שילבתי קרפיון ונסיכת הנילוס)
1 טונה מהקופסא (עם השמן)
1 בצל לבן בינוני קצוץ דק דק
5 שיני שום כתושות או קצוצות
1 ביצה גדולה
1/2 צרור פטרוזיליה שטוף היטב וקצוץ
1/2 צרור כוסברה שטוף היטב וקצוץ
1/2 פלפל ירוק חריף? ללא הגרעינים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
ניתן להוסיף גרידת לימון(מ- 1/2 לימון)
1/2 כוס (ספל) של פירורי לחם וקמח מצה+
1 כף שטוחה קמח לבן
מכניסים למעבד מזון לקיצוץ וערבול עד לאחידות.
מעבירים למקרר לשעה שעתיים למיצוק.
(עדיף להעביר לקופסא סגורה או לעטוף בניילון נצמד)
אופן ההכנה:
מוזגים שמן זית למחבת יציקה לכיסוי התחתית
מניחים קציצות שטוחות במחבת , עם רווחים ביניהן
מטגנים את הקציצות עד להשחמה
מוציאים ומניחים על נייר סופג
מכניסים לפיתה עסיסית עם טחינה עמבה עלים וירקות ולא רק בשבתות
ב..ת..א..ב..ו..ן!
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה