קרמשניט בקלי קלות

24-03-2024 | ירון צחר

הקינוח הכי טעים, בגרסה מהירה וקלה במיוחד בשבילכם, מתכון מנצח לקרמשניט שלא תוכלו להפסיק לאכול!

מצרכים:

1 חבילת בצק עלים
אבקת סוכר
לקרם פטיסייר:
4 חלמונים גודל M
½ כוס סוכר
½2 כפות קורנפלור
½ כפית תמצית וניל
500 מ”ל חלב

אופן ההכנה:

פותחים את הבצק על משטח העבודה .
חותכים את הבצק לריבועים בגודל שתבחרו . מניחים את ריבועי בצק העלים על תבנית אפייה, שתחתית התבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים על הבצק סוכר ומעל הבצק מניחים שוב נייר האפייה.
מכניסים את התבנית עם בצק העלים לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של 160מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. יש לאחר 15 דקות יש לבדוק באם הבצק קיבל גוון זהוב.
מוציאים את עלי בצק הקרמשניט האפויים מהתנור ומעבירים לקירור בטמפ’ החדר.
לקרם פטיסייר
מוסיפים לסיר קטן את החלמונים, הסוכר, הווניל והקורנפלור, וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לסיר את החלב, וטורפים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
מניחים את הסיר על להבה בינונית, ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהקרם מקבל מרקם סמיך ומבעבע. ממשיכים לבשל את הקרם במשך דקה נוספת, ומסירים את הסיר מהכיריים.
במידה ונוצרו בקרם גושים, מעבירים את הקרם דרך מסננת צפופה לפני שמצננים אותו.
בעזרת לקקן, מעבירים את הקרם מהסיר לקערה. ולאחר שהקרם הצטנן מעט, עוטפים עם ניילון נצמד את פני הקערה, ומכניסים את הקרם לקירור.
הרכבת העוגה:
מוסיפים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק. מזלפים את הקרם מעל עלה הבצק האפוי באופן שווה, ויוצרים 3 שכבות. מפדרים אבקת סוכר ושומרים במקרר.
לפני ההגשה מפזרים על פני העוגה אבקת סוכר.

בתאבון…

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

פרוסות תפוחי אדמה קריספיות בתנור

זוהי תוספת מדהימה שמתחסלת תוך כמה דקות בזכות הקריספיות של…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

אורז מלא בסגנון סיני

המנה הזו היא תוספת מושלמת לארוחה בסגנון אסייתי. היא מתאימה…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

בורקס גבינות מעלי אורז (נטול גלוטן)

פותחת את דלתות הארון ותוהה מה מתחשק לי להכין עכשיו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת גבינה עם פירות יער וקרם וניל

עוגת גבינה נימוחה עם קרם וניל וזיגוג קונפיטורת פירות יער…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

הום פרייז – התוספת המושלמת

המתכון הכי טעים שתכינו של ההום פרייז המושלם. קוביות תפוחי…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סביצ׳ה בהרכבה עצמית

התחברתי לשלל הצבעים, הריחות והאפשרויות הרבות במנה המסקרנת הזו. היתרונות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קרואסון שקדים כמו בבתי הקפה

קרואסון שקדים הוא אחד המאפים הכי טעימים שיש. קריספי מבחוץ,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת שיש קלאסית

מתכון לעוגת שיש בחושה שתמיד טוב שיש בבית, עוגת שיש…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת קוקוס, אגוזי לוז ושוקולד לבן

מי לא אוהב את כדורי השוקולד של “רפאלו”? קבלו מתכון…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות קוואקר ושוקולד טבעוניות

נכון, שלפעמים ללא התראה מוקדמת מתחשק משהו מתוק , אבל…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

דאבל קרמבל תפוחים

״תנחשו מה יש הערב לקינוח?״ היתה שואלת חמותי היקרה ז״ל…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

פשטידת כרישה וחציל ללא גלוטן עשירה בחלבון

פשטידת חלבון וירקות דלת פחמימות ועשירה בחלבון שלא תרצו להפסיק…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות