רביולי ברוטב שמנת כמהין

20-05-2025 | ניצן פוגל

אני לא אלמד אתכם להכין רביולי בבית כשיש רביולי כל כך טעים שמוכרים בסופר, המתכון שלי הוא לרוטב המושלם! רוטב שמנת עשיר וקרמי עם נגיעות כמהין, שמשדרג כל רביולי קנוי ומביא עימו טעמים עוצמתיים ומפנקים בכל ביס. הכי כיף להוציא מנת גורמה ב-10 דקות הכנה. מי אמר איטליה ולא קיבל? 

רכיבים


שקית קנויה של רביולי (בטטה/ גבינה/ פטריות) – מספיק ל-4 מנות
500 גרם שמנת "להקצפה", 38% (לא מתוקה)
2 כפות מחית כמהין (ניתן לרכוש בחנויות טבע)
100 גרם חמאה
מלח/ אבקת מרק פטריות (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
לאוהבים הפיקנטיות – ניתן להוסיף כפית פפריקה חריפה
להגשה: גבינת פרמזן מגורדת

לפעמים אני אוהבת לשדרג את הרוטב ולהוסיף לו חופן של חצאי עגבניות שרי שאותן אני מבשלת עם השמנת והחמאה עד ריכוך.

אופן ההכנה

מחממים סיר בחום בינוני ושמים בפנים את החמאה והשמנת (אפשר גם עם 2 כפות שמן זית למי שלא אוהב חמאה). מבשלים כ-5-7 דקות בזמן עד שהרוטב מצטמצם יחסית. מתבלים לפי הטעם את הרוטב במלח/ אבקת מרק פטריות ובפלפל שחור, ומוסיפים את מחית הכמהין פנימה. מערבבים הכל יחד, מוסיפים חצי כוס מים רותחים לרוטב ומוסיפים את הרביולי ל-3 דקות בישול ברוטב על אש בינונית. זמן הבישול של הרביולי מאוד מהיר, לכן אין צורך לבשל לפני כן כי אחרת הוא יתפרק שתעבירו אותו לרוטב.

מגישים חם מאוד, עם המון גבינת פרמז'ן מגורדת, ונהנים מכל ביס ! בהצלחה ובתאבון

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

תבשיל חמוץ מתוק עם חבושים ושזיפים

מתכון זה אנו אוכלים בארוחות שישי. זהו מאכל מנחם ומתקתק…

הבלוג של עדי דוד חי

למאמר המלא

דגים בציפוי קראסט חלומי ללא טיגון

בכל שישי אני מכינה דגים בתנור, או חריימה, דג חריף…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

עוף ותפוחי אדמה בזעתר

מחפשים מנה שזמן ההכנה שלה היא 10 דקות ואז היא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט אבוקדו בסגנון גואקמולי

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת ברוריה קיים. בכל שבת, רגע…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

כבד עוף ובצל מטוגן על פירה תפוח אדמה ובטטה

זו אחת מהמנות האלה שפשוט מרגישות "כמו של פעם" –…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קרמשניט עם טעם של פעם

עוגת קרמשניט כמו בקונדיטוריה. הקינוח הכי שווה, מריבועי בצק עלים…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

פשטידת כרישה וחציל ללא גלוטן עשירה בחלבון

פשטידת חלבון וירקות דלת פחמימות ועשירה בחלבון שלא תרצו להפסיק…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קיש בצל וכרישה צרפתי אמיתי

קיש בצל טעים ברמות, קל הכנה מתאים לכל אירוח חלבי…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט עוף עם ברוקולי

סלט עוף, אחד הפתרונות הכי נכונים, צבעוניים ומזינים. נתחי העוף…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מטבלים חלביים מפנקים

מי לא אוהב מטבלי גבינה עם לחם טרי? כל מה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

רולדת עכביש מושחתת

רולדת עכביש שוקולד משוחתת היא קינוח מהמם וטעים שמתאים בול…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

סקורדליה – ממרח שקדים ושום יווני

המתכון הזה מגיע הישר מסבתא בלה, שעלתה מיוון והביאה איתה…

הבלוג של עדי דוד חי

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - רביולי ברוטב שמנת כמהין - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.