החומרים הדרושים:
מגש פרגיות (בין 700 גרם – ל-1 קילו)
1- בצל גדול חתוך לקוביות בינוניות
5 -שיני שום קצוצות
תבלינים: קורט מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה (אפשר גם חריפה), כורכום, כמון, אבקת שום, ראס אל חנות.
כפית שמן זית לערבוב התבלינים והשריית נתחי הפרגיות.
כפית שמן זית למחבת.
הוראות הכנה:
מאדים את הבצל הקצוץ והשום במחבת עם שמן זית.
מוסיפים את נתחי הפרגיות החתוכות והמתובלות למחבת החמה עד לצלייה והשחמה בצד אחד.
מנמיכים מעט את האש, מוסיפים לצלות בצד השני…
ניתן לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה, או בצל ירוק, כוסברה…
או שלא.
מכינים טחינה, עמבה, תוספת ליד וסלט ירקות…
תהנו.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
נורית בן משה
15.02.2024
השוורמה נראית מעולה! אכין מחר!